Vinteren er næsten forbi, så tid til at tænke på forår og sommer. Så vi kan begynde at klargøre vores have til sommer. For eksempel kan vi også tænke på, hvilke grøntsager vi vil dyrke i vores køkkenhave i år, for det skal vi snart begynde med. Vi kan starte med nogle grøntsager i marts, lige inden foråret kommer.

Udsmykning af haven
I vintermånederne lader vi ofte vores have gå, lader nogle vokse, bliver naturaliserede og så videre. Nu hvor det er forår og snart sommer, er det vigtigt, at vi gør haven lidt pæn igen. At vi klipper hækkene lidt, at vi pynter på alt, muligvis tænker på at tilføje planter eller blomster.

I løbet af vinteren er alt dødt lidt i haven, af kulde, kuldegrader, vind, regn, sne og så videre. Planterne har haft det svært. Derfor er det nu tid til en ny start, muligvis bare noget nyt for dig selv i haven, tænk bare på nye havemøbler, muligvis en jacuzzi og så videre. Ved at placere nye ting i haven vil du også bruge mere tid der, og det er også sundere. Det er sundt at bruge lidt mere tid udendørs, med naturligt lys. Naturligt lys giver os noget energi, kunstigt lys slider os, så det er godt at bruge meget tid i haven, hvis det er muligt.

Især når du er lidt ældre og ikke længere skal arbejde, er det vigtigt at have et sted, du kan nyde, og som du kan være stolt af: www.seniorenportaal.nl. På seniorenportaal.nl er der en række tips til, hvordan du håndterer dine penge godt, og hvordan du nyder det, du har eller har opnået.

Nu kan du leve komfortabelt, nyde dit hjem, og du har endelig tid til at gøre alt endnu smukkere i dit hjem og din have.

Der er flere ting, du kan gøre med din have efter vinteren. Vinter betyder en ny start, så efter vinteren kan du begynde at realisere alle dine gode haveopløsninger, såsom at plante en køkkenhave eller købe nye havemøbler og så videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.