Hvad synes du er vigtigt: komfort, sikkerhed eller atmosfære? Når du ved det, kan du komme med en plan om at gøre din have til et godt sted. Et sted, hvor du kan tilbringe en stor del af året. Et sted, hvor du føler dig godt tilpas. Du kan vælge, om du vil give haven stemning eller foretrækker en klar udsigt.

Humørbelysning
Der er meget stemningsbelysning til din have til salg i forskellige boligforbedringsbutikker og havecentre.
Du behøver kun en base: en transformer og et kabel. Du kan pænt fjerne dem, så de ikke generer dig. Vandtætte kabler og fittings kan sælges.
Du har jordpletter. Disse er nyttige, hvis du f.eks. Vil belyse havestien, og hvis dit skur eller havehus ligger bag i haven, og du ofte besøger det om aftenen. Du kan let belyse et trin, der er svært at se i mørket og hvert mørkt hjørne. Disse jordpletter er også ideelle, hvis du har en dam. Det er normalt et 12-volts system og er let at installere. grundpletterne har to fordele: det giver en følelse af sikkerhed, og gæsterne føler sig velkomne, når haven er godt oplyst om natten.

Vægpletterne kan rettes både opad og nedad. Når de er rettet nedad, giver de stemningsfuld havebelysning. Du kan også få disse pletter dæmpbare, så du kan vælge atmosfære eller komplet belysning af din have. Hvis du vil få et smukt træ til at skille sig ud om aftenen, er det bestemt muligt. Du kan bruge de mindre pletter til fx at sætte en speciel plet eller blomsterkasse i “spotlighten”. Hvis du vil have det let, kan du også købe udendørs spotlights, som du kan stikke i jorden.
Udendørs belysning på solenergi er fuldstændig trendy og bæredygtigt. Der findes mange typer sollamper. Du kan få alle slags lys og lys, der brænder på solenergi. Har du for eksempel en fest, kan du købe havelanter for en ekstra festlig effekt. Disse fås i forskellige farver og størrelser. Du kan også sikre, at belysningen kan opdeles pr. Værelse.

LED -lamper: Du kan få flotte LED -lyskabler med små lys eller bolde. Du kan få dem i alle slags farver, det kommer helt an på hvilken effekt du vil opnå. Der er også stående LED -lamper på solceller. Du kan få flotte LED -stublys til havebordet, som du kan bruge til indendørs og udendørs brug. Der er også flotte LED -lanterner til salg, som du fx kan hænge på væggen i dit havehus eller skur.
De velkendte olielamper klarer sig stadig godt som stemningsskabere og telysene er selvfølgelig også fine at bruge.
Glem ikke at tænde en dejlig bål om aftenen. Det er hyggeligt, varmt og stemningsfyldt.

Det er ikke ligegyldigt om du har en kæmpe have eller et lille sted i nærheden af ​​dit hus, der er stemningsfuld havebelysning til hver have.

Leave a Reply

Your email address will not be published.